Kleinschalig wonen met zorg

Kleinschalig wonen met zorg bij Dennenhorst betekent veel persoonlijke aandacht van onze gedreven medewerkers. Kent u iemand waarbij het thuiswonen niet meer zo gemakkelijk gaat als voorheen, bijvoorbeeld door dementie of somatische klachten? Dan is het wonen bij Dennenhorst een mooi alternatief. Onze locaties geven een vertrouwd en veilig gevoel om te wonen en te leven. Net zoals thuis.

Persoonlijke aanpak voor onze bewoners

Doordat onze bewoners kleinschalig wonen met zorg, zijn onze verzorgers in staat om veel persoonlijke aandacht te geven. Dit zorgt ervoor dat onze bewoners zich gewaardeerd voelen en wij ervoor kunnen zorgen dat zij niets te kort komen. Zo zijn er dagelijks activiteiten die we vaak afwisselen. Hiermee proberen we zoveel mogelijk variatie in de dagen aan te brengen. Deze activiteiten kunnen onder andere zijn:

  • Gezamenlijk zingen
  • Zingeving
  • Beweging/sporten
  • Ontspanningsactiviteiten
  • Contactclown

kleinschalig wonen

Wekelijks verse boodschappen

Ook worden er wekelijks boodschappen geleverd. Er is dus altijd vers eten aanwezig op onze locaties. Onze medewerkers koken zelf en het liefste doen ze dat met onze bewoners. Doordat de bewoners kleinschalig wonen met zorg, kunnen deze boodschappen worden afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoners. Iedereen vindt wat anders lekker en wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is. Tijdens sommige activiteiten bereiden we zelfs speciale feestelijke gerechten.

Bewoners aan het sjoelen

Kleinschalig wonen met een eigen kamer

Kleinschalig wonen met zorg betekend bij ons ook persoonlijke kamers. Dit betekent dat persoonlijke spullen kunnen worden meegenomen en worden neergezet waar de bewoner dit wenst. Zo krijg je een huiselijke en vertrouwde sfeer. Onze bewoners creëren vaak de mooiste woonomgevingen die hun herinnert aan hun dierbaren en aan wie ze zijn.

Een veilig en liefdevolle woonomgeving

Bij Dennenhorst beschikken we over de nodige ervaring en zijn dan ook al sinds 2009 actief. Wij zetten ons in om een veilige, liefdevolle en huiselijke woon-en leefomgeving te bieden waarbij onze bewoners de regie zoveel mogelijk zelf kunnen behouden. Dit doen we vanuit drie verschillende locaties verspreid door Veenendaal. Wij trekken dan ook graag de beste medewerkers aan die ons helpen met onze missie door middel van onze uitgezette vacatures.

Dennenhorst locatie Sloep

Neem contact met ons op

Tot slot staan wij altijd open voor gesprekken. Of dit nou met de bewoners zelf of met de naasten van de bewoners is. Zit iemand ergens mee? Laat het gerust weten, dan kijken we samen naar mogelijkheden om de tijd zo aangenaam mogelijk te maken bij ons. Heb jij nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening