Medewerker wandelt met bewoner

Indicatie kosten

Samenvattend betaalt u het
maandelijkse tarief aan
Dennenhorst en de wettelijke
eigen bijdrage aan het CAK
die verband houdt met de zorgindicatie.
Hiermee bent u verzekerd van de allerbeste zorg
en services en woont u in een prachtig karakteristiek pand.

Bewonersbijdragen

Wij maken onderscheid tussen kosten die uitsluitend met wonen te maken hebben en kosten die puur met de zorgverlening te maken hebben.

Dennenhorst hanteert een all-in prijs, deze wordt maandelijks in rekening gebracht. In deze all-in prijs zit inbegrepen:

– Gebruik van de diverse ruimtes;
– De huur van de kamer;
– Verzekeringen;
– Onderhoud pand;
– Gas, water, electra;
– Internet;
– Televisie abonnement;
– Verzorging van wasgoed;
– Kapper;
– Pedicure

De prijs van de door ons bestede service is afhankelijk van de locatie en de grote van uw kamer. U kunt bij ons een kamer huren vanaf € 1.000,- per maand.

Zorgverlening

Bewoners van Dennenhorst ontvangen zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) in de vorm van het “volledig pakket thuis”. De vergoeding die Dennenhorst hiervoor ontvangt dekt alle zorgkosten die worden gemaakt voor uw zorg en ondersteuning. Wij zetten veel zorgmedewerkers in en zij krijgen de beste scholing om zodoende u hoogwaardige zorg te kunnen bieden. Hier betaald u niets extra voor, maar geeft u wel de zekerheid van hoogwaardige zorg.
Voor de geïndiceerde zorg betaalt u wettelijk aan het CAK een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. U kunt hiervoor een op de website van het CAK een proefberekening maken.

Samenvattend betaalt u het maandelijkse tarief aan Dennenhorst en de wettelijke eigen bijdrage aan het CAK die verband houdt met de zorgindicatie. Hiermee bent u verzekerd van de allerbeste zorg en services en woont u in een prachtig karakteristiek pand.

Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening