Dennenhorst aan de Eikenlaan in Veenendaal

Wonen met zorg in Veenendaal kan bij ons in 3 locaties. De locatie aan de Eikenlaan heeft recent haar deuren geopend. Een impressie van hoe onze nieuwste locatie er uit ziet, kunt u bekijken in onderstaande video.

Deze locatie biedt op de begane grond alsmede op de eerste verdieping ruimte aan 14 bewoners.  Zowel de begane grond als de 1e verdieping zijn aparte afdelingen met elk hun eigen huiskamer en vaste zorgmedewerkers. Op de tweede verdieping worden 6 appartementen gesitueerd die ruimte biedt aan echtparen.

Sfeerimpressie van de woning

Wanneer u binnenkomt, komt u in de grote entree en kunt u rechtsaf door de deur naar de woonkamer van de begane grond. Hier is ook de open keuken gesitueerd. Wanneer u verder doorloopt, komt u uit op de gang waar de kamers van onze bewoners zich bevinden. Dit kunt u goed zien in de video onderaan deze pagina. Verder heeft u via de hal toegang tot een aantal ruimtes waar u apart kunt zitten, maar ook een afgesloten ruimte waar gesprekken gevoerd kunnen worden om rustig uw zorgleefplan te bespreken. Om de eerste of tweede verdieping te bereiken, gebruikt u gewoon zelf of onder begeleiding onze royale lift. Hier merkt u op dat de eerste verdieping op dezelfde wijze is ingedeeld als de begane grond.

Wanneer u via de lift aankomt op de tweede verdieping kunt u rechtsaf de verwarmde galerij op. Hier bevinden zich de 6 voordeuren van de appartementen. Elk appartement heeft een eigen keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Tevens hebben zij ook een royaal balkon om heerlijk tijdens de zonnige dagen te kunnen vertoeven.

Dennenhorst Eikenlaan

  • Ruimte voor 34 bewoners
  • Op loopafstand van het centrum van Veenendaal
  • Huiselijke sfeer
  • Dagelijks vers bereide maaltijden
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Nieuw gebouwd in opdracht van Dennenhorst
  • Geheel duurzaam

Dennenhorst
Eikenlaan

Eikenlaan 2
3901 XA Veenendaal
Routebeschrijving

Mail: stefan@dennenhorst.nl

Tel:
De Vaartbrug 0318-255910
De Ritmeester 0318-255900
De Appartementen 0318-255920

Locatie eikenlaan
Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening