Dennenhorst aan de Kerkewijk in Veenendaal

Wonen met zorg in Veenendaal kan bij ons in 3 locaties. Vanuit deze locatie wordt door ons sinds 2014 zorg verleent. Deze locatie biedt ruimte voor 11 bewoners.

Op al onze locaties heerst een huiselijke sfeer. Zo ook op de locatie aan de Kerkewijk. Dit pand is ruim opgezet, zodat de bewoners hier goed uit de voeten kunnen.

Het bos is heel dichtbij, dus bewoners gaan graag naar buiten voor een wandeling of een lekker kopje koffie bij het nabijgelegen restaurant.

Sfeerimpressie van de woning

Als u vanuit de voordeur de hal binnenkomt, ervaart u direct de huiselijke sfeer die er heerst. Wanneer u rechts afslaat, loopt u de woonkamer in waar juist op dat moment de kerstversieringen gemaakt worden. Bewoners zijn graag gezamenlijk in de woonkamer aanwezig. Vanuit de woonkamer is het mogelijk om de tuin in te lopen. Hier genieten de bewoners graag van het zonnetje. Vanuit de woonkamer kunt u ook de ruime keuken bereiken. In de keuken staat een tafel waar één of twee personen kunnen aanschuiven en uit kunnen kijken op de Kerkewijk, terwijl op de achtergrond de verzorging in de keuken bezig is.

Er bevinden zich zowel ruime kamers op de begane grond als op de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft zelfs een echtparen kamer ter beschikking en is bereikbaar met een traplift.

Dennenhorst Kerkewijk

  • Ruimte voor 11 bewoners
  • De bossen op loopafstand
  • Huiselijke sfeer
  • Dagelijks vers bereide maaltijden
  • Uitgebreid activiteitenaanbod

Dennenhorst
Kerkewijk

Kerkewijk 201
3904 JD Veenendaal
Routebeschrijving

Mail: stefan@dennenhorst.nl 
Tel: 085-0862689

Locatie Kerkewijk
Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening