Dennenhorst aan de Stationsstraat in Veenendaal

Wonen met zorg in Veenendaal kan bij ons in 3 locaties. Onze karakteristieke locatie aan de Stationsstraat in Veenendaal is de eerste locatie van waaruit we onze zorg in 2009 gestart zijn. Op dit moment biedt deze locatie ruimte voor 11 bewoners.

Voorheen fungeerde deze locatie als woonhuis. Zodoende hebben we de huiselijke sfeer in deze locatie goed kunnen behouden. De woonkamer is het centrum van deze locatie en kijkt uit over de prachtige aangelegde tuin.

Vanuit deze locatie is het centrum van Veenendaal goed aan te lopen. Het is dan ook erg fijn om zo nu en dan de deur uit te gaan voor een wandeling.

Sfeerimpressie van de woning

Als u vanuit de voordeur de hal binnenkomt, ervaart u direct de huiselijke sfeer die er heerst. U heeft vanuit de hal toegang tot de woonkamer, wat het middelpunt is van deze locatie. In de gezellige woonkamer wordt regelmatig meegezongen met de liederen van toen. Via de openslaande deuren komt u uit op de ruime tuin. Deze is in de zomer zeer zonnig en bewoners komen dan ook graag even buiten. Wanneer u weer naar binnen gaat, kunt u links aanhouden om bij de keuken uit te komen waar juist de avondmaaltijd bereid wordt. In de keuken hangt een memobord waarop vermeld staat welke maaltijden er gedurende de week bereid zullen worden. Vanavond staat er Hollandse pot op het menu; een lekker stukje vlees, aardappels en groente.

Daarna loopt u door naar ons kantoor waar 2 medewerkers nog een overdracht aan het bespreken zijn, omdat de dienst zojuist gewisseld is.
Wanneer u het kantoor verlaat richting de hal kunt u oversteken richting de kamers op de begane grond. Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer. Op de eerste verdieping zijn nog een aantal kamers gesitueerd en bevindt zich ook een 2e badkamer. De eerste verdieping is tevens te bereiken door middel van een traplift.

Dennenhorst Stationsstraat

  • Ruimte voor 11 bewoners
  • Centrum van Veenendaal op loopafstand
  • Huiselijke sfeer
  • Dagelijks vers bereide maaltijden
  • Uitgebreid activiteitenaanbod

Dennenhorst
Stationsstraat

Stationsstraat 23
3905 JG Veenendaal
Routebeschrijving

Mail: stefan@dennenhorst.nlĀ 
Tel: 0318 – 82 06 05

Locatie Stationstraat
Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening