Over Dennenhorst

Woon-en Zorgvoorziening Dennenhorst biedt
gerelateerde zorg voor mensen met een zorgbehoefte
sinds 2009. De missie is een veilige, liefdevolle en huiselijke
woon- en leefomgeving te bieden waarbij onze bewoners
zoveel mogelijk zelf de regie kunnen blijven houden.

Recensies DEN

Wij zijn trots op onze organisatie

Als thuis wonen niet langer gaat, is een opname in een beschermde woonomgeving vaak onvermijdelijk. Natuurlijk is dit een emotionele beslissing met een grote impact voor uzelf en alle betrokkenen. Wij snappen dat als geen ander en doen er alles aan om u het gevoel te geven dat u thuis bent. Het geluk, de geborgenheid en huiselijkheid ervaren van een warm thuis vormt de kern van kleinschalig wonen bij Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst.

Opgericht in 2009

Woon-en Zorgvoorziening Dennenhorst is in 2009 opgericht en heeft zich sindsdien altijd bezig gehouden met het leveren van warme zorg aan mensen met dementie.

Dennenhorst beheert op dit moment een woon- en zorgvoorziening op drie locaties in Veenendaal. De drie huidige locaties, ‘’Stationsstraat’’, ‘’Eikenlaan’’ en ‘’Kerkewijk’’ bieden plaats aan 56 cliënten, in alle gevallen mensen met dementie of somatische zorgvragen met een indicatie van ZZP-5 of hoger. De onderneming wordt bestuurd door de heer S (Stefan) Tanis samen met het managementteam.

Ons management team bestaat uit de bestuurder, de kwaliteitsmanager en twee teamleiders. Zij hebben elk jarenlange ervaring binnen de ouderenzorg en een absolute respectabele staat van dienst.

Professionele en warme zorg

Door de professionele en warme zorg, gecombineerd met de huiselijke omgeving die geboden wordt aan onze bewoners, vinden zij geborgenheid en hebben onze bewoners een vertrouwd gevoel waarin ze met respect worden bejegend zorg op maat aangeboden krijgen.

“Het is de missie van het management, en met hen het gehele team medewerkers, van woon- en zorgvoorziening “Dennenhorst” om bewoners met een psychogeriatrische indicatie uit de regio van Veenendaal een veilige, liefdevolle en huiselijke woon- en leefomgeving te bieden waarbij onze bewoners zoveel mogelijk zelf de regie kunnen blijven houden.” Lijkt Dennenhorst je een leuke plek om werkzaam te zijn? Bekijk dan onze openstaande vacatures in Veenendaal.

Worden wij je nieuwe collega’s?

Ria Mintjes

Ria Mintjes

Coördinator welzijn, activering & vrijwilligers

Lesly teamleider Dennenhorst Lesly Timmermans
Jenneke Meijer Jenneke Meijer
Ria van Leeuwen
Simone Vrolijks

Simone Vrolijks

Kwaliteitsfunctionaris

Patricia Rosendaal

Patricia Rosendaal

Praktijk opleider

Stefan Tanis Stefan Tanis
Patrick Tanis Patrick Tanis

Patrick Tanis

Technisch Directeur

Annette Kramer Annette Kramer

Annette Kramer

Financieel Controller

Werken bij Dennenhorst

Vakantiewerk in de zorg

Locatie: Veenendaal
Uren: In overleg

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de zorg en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Bij Dennenhorst huiselijke woon- en zorgvoorziening, zijn we op zoek naar helpende handen tijdens de vakantieperiode. Het is een diverse baan waarbij je de kans hebt om een groot deel van ons bedrijf en onze werkwijze te ontdekken. En wie weet, vind jij hier jouw passie en weet je helemaal hoe jij je leven wilt inrichten later.

Annette Kramer

Contactpersoon
Annette Kramer

Vrijwilliger

Locatie: Veenendaal
Uren: in overleg

De Vrijwilligers van Dennenhorst zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie en onze bewoners. Dankzij hun bijdrage is er een breder aanbod aan activiteiten en is er meer aandacht voor (individuele) bewoners.

Annette Kramer

Contactpersoon
Annette Kramer

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Meer over onze zorgverlening