Mevrouw wordt verzorgd

Over Dennenhorst

Woon-en Zorgvoorziening Dennenhorst biedt
gerelateerde zorg voor mensen met een zorgbehoefte
sinds 2009. De missie is een veilige, liefdevolle en huiselijke
woon- en leefomgeving te bieden waarbij onze bewoners
zoveel mogelijk zelf de regie kunnen blijven houden.

Recensies DEN

Wij zijn trots op onze organisatie

Als thuis wonen niet langer gaat, is een opname in een beschermde woonomgeving vaak onvermijdelijk. Natuurlijk is dit een emotionele beslissing met een grote impact voor uzelf en alle betrokkenen. Wij snappen dat als geen ander en doen er alles aan om u het gevoel te geven dat u thuis bent. Het geluk, de geborgenheid en huiselijkheid ervaren van een warm thuis vormt de kern van kleinschalig wonen bij Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst.

Opgericht in 2009

Woon-en Zorgvoorziening Dennenhorst is in 2009 opgericht en heeft zich sindsdien altijd bezig gehouden met het leveren van warme zorg aan mensen met dementie.

Dennenhorst beheert op dit moment een woon- en zorgvoorziening op drie locaties in Veenendaal. De drie huidige locaties, ‘’Stationsstraat’’, ‘’Eikenlaan’’ en ‘’Kerkewijk’’ bieden plaats aan 56 cliënten, in alle gevallen mensen met dementie of somatische zorgvragen met een indicatie van ZZP-5 of hoger. De onderneming wordt bestuurd door de heer S (Stefan) Tanis samen met het managementteam.

Ons management team bestaat uit de bestuurder, de kwaliteitsmanager en twee teamleiders. Zij hebben elk jarenlange ervaring binnen de ouderenzorg en een absolute respectabele staat van dienst.

Professionele en warme zorg

Door de professionele en warme zorg, gecombineerd met de huiselijke omgeving die geboden wordt aan onze bewoners, vinden zij geborgenheid en hebben onze bewoners een vertrouwd gevoel waarin ze met respect worden bejegend zorg op maat aangeboden krijgen.

“Het is de missie van het management, en met hen het gehele team medewerkers, van woon- en zorgvoorziening “Dennenhorst” om bewoners met een psychogeriatrische indicatie uit de regio van Veenendaal een veilige, liefdevolle en huiselijke woon- en leefomgeving te bieden waarbij onze bewoners zoveel mogelijk zelf de regie kunnen blijven houden.” Lijkt Dennenhorst je een leuke plek om werkzaam te zijn? Bekijk dan onze openstaande vacatures in Veenendaal.

Worden wij je nieuwe collega’s?

Cristel Klok

Cristel Klok

Kwaliteitsverpleegkundige

Jorien van Weverwijk

Jorien van Weverwijk

Social media & Helpende

Riekske Zwaan

Riekske Zwaan

Administratief/secretarieel medewerkster

portret foto Patricia Patricia Rosendaal

Patricia Rosendaal

Praktijk opleider

Vrouw buiten Simone Vrolijks

Simone Vrolijks

Kwaliteitsfunctionaris

portret Ria Ria van Leeuwen
Vrouw met bril Jenneke Meijer
Patrick Tanis Patrick Tanis

Patrick Tanis

Technisch Directeur

Stefan Tanis Stefan Tanis

Werken bij Dennenhorst

Verpleegkundige niveau 4

Locatie: Veenendaal
Uren: In overleg

Staat de cliënt bij jou echt centraal? Werk je graag in een dynamische omgeving met variërende zorgvragen? En voel jij je betrokken bij kwetsbare ouderen? Mogelijk ben jij dan onze nieuwe verpleegkundige! 

portret Ria

Contactpersoon
Ria van Leeuwen

Verzorgende-IG met E.V.V.

Locatie: Veenendaal
Uren: In overleg

Wij zijn per direct op zoek naar een Verzorgende-IG met E.V.V. om ons team te komen versterken! Bij Dennenhorst zijn we een kleinschalige zorginstelling. Je komt hier terecht in een hecht team die er samen voor zorgt dat dementerende ouderen ondanks de dementie een gelukkig leven kunnen leiden.

portret Ria

Contactpersoon
Ria van Leeuwen

Verzorgende-IG

Locatie: Veenendaal
Uren: 24 uur

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Verzorgende-IG om ons team te komen versterken voor minimaal 24 uur per week! Bij Dennenhorst zijn we een kleinschalige zorginstelling. Je komt hier terecht in een hecht team die er samen voor zorgt dat dementerende ouderen ondanks de dementie een gelukkig leven kunnen leiden.

portret Ria

Contactpersoon
Ria van Leeuwen

Vrijwilliger

Locatie: Veenendaal
Uren: In overleg

De Vrijwilligers van Dennenhorst zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie en onze bewoners. Dankzij hun bijdrage is er een breder aanbod aan activiteiten en is er meer aandacht voor (individuele) bewoners.

portret Ria

Contactpersoon
Ria van Leeuwen

Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening