Toegankelijk voor iedereen

Goede zorg hoeft niet duur te zijn. In de huizen van Dennenhorst wordt hoogwaardige zorg verleent in een huiselijke sfeer die voor iedereen toegankelijk is.

Vaak zijn kleinschalige particulieren woonhuizen enkel weggelegd voor de welgestelden van onze maatschappij. Bij Dennenhorst is dit anders, wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft op hoogwaardige zorg in een kleinschalige omgeving. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat dit voor iedereen toegankelijk is. De zorg die u kunt verwachten bij Dennenhorst wordt geheel op maat beschreven in het zorg-leefplan.
In het zorg-leefplan kijken wij samen met de bewoner, directe familie/mantelzorgers en ons zorgteam naar de achtergrond, gezondheidssituatie, de wensen en behoeften van de bewoner zelf. Op basis van deze informatie maken wij een zorg-leefplan wat voor alle betrokkenen een aangenaam en vertrouwd gevoel geeft. Zo krijgt u de hoogwaardige zorg die past bij uw situatie.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Of bekijk de facebookpagina Woon en Zorgvoorziening Dennenhorst voor een sfeer impressie.

Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening