Locatie eikenlaan

Vacatures zorg
Veenendaal

Ben jij op zoek naar vacatures
in de zorg binnen Veenendaal?
Bij Dennenhorst hebben we vacatures
openstaan en zijn we op zoek
naar talent voor verschillende functies.
Dit zijn vrijwillige maar ook betaalde functies.
Wij zijn een woon en-zorgvoorziening waar bewoners
met liefde worden ondersteund in de zorg, verpleging en begeleiding. 

Onze zorg vacatures Veenendaal

Wanneer je zoekt naar vacatures binnen de zorg in Veenendaal ligt jouw hart bij de zorg en wil je iets betekenen voor een ander. Dit kan bij Dennenhorst. Hier verricht je werk dat er echt toe doet. Zo zijn we op zoek naar de invulling van de volgende functies:

– Verpleegkundige niveau 4 of 5
– Verzorgende IG
– Eerstverantwoordelijke verzorgende
– Verzorgende-IG nacht

Openstaande vacatures

Verzorgende-IG

Locatie: Veenendaal
Uren: Bespreekbaar

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Verzorgende-IG om ons team te komen versterken voor minimaal 24 uur per week. Bij Dennenhorst zijn we een kleinschalige zorginstelling. Je komt hier terecht in een hecht team die er samen voor zorgt dat dementerende ouderen ondanks de dementie een gelukkig leven kunnen leiden.

Vrouw met bril

Contactpersoon
Jenneke Meijer

Vrijwilliger

Locatie: Veenendaal
Uren: In overleg

De Vrijwilligers van Dennenhorst zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie en onze bewoners. Dankzij hun bijdrage is er een breder aanbod aan activiteiten en is er meer aandacht voor (individuele) bewoners.

Vrouw met bril

Contactpersoon
Jenneke Meijer

Eerstverantwoordelijke Verzorgende

Locatie: Veenendaal
Uren: Minimaal 24 uur

Je komt als Eerstverantwoordelijke Verzorgende te werken in een warm huis waar het vertrouwde leven zoveel mogelijk wordt vormgegeven voor mensen met dementie. Bij ons staat de bewoner altijd op de eerste plaats.

Vrouw met bril

Contactpersoon
Jenneke Meijer

Werken in de zorg regio Veenendaal

Iedereen zou het liefst zelfstandig thuis blijven wonen. Helaas lukt dat niet altijd even goed. Zeker niet wanneer mensen ouder worden. Wanneer je werkzaam bent in de zorg maak je de tijd zo aangenaam mogelijk voor de bewoners van onze locaties in Veenendaal. Krijg jij energie van het uitvoeren van activiteiten met onze bewoners en ben jij in staat om onze cliënten een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven? Solliciteer dan op één van onze vacatures in de zorg regio Veenendaal. Benieuwd hoe anderen hun werk bij ons ervaren? Lees hier hun verhalen.

Vacatures zorg Veenendaal

Over Dennenhorst woon en-zorgvoorziening

Dennenhorst is een woon- en zorgvoorziening met drie verschillende locaties in Veenendaal. Een opname in een beschermde woonomgeving is vaak onvermijdelijk wanneer thuiswonen niet langer gaat. Bij Dennenhorst doen wij er alles aan om onze bewoners het gevoel te geven dat ze thuis zijn. Zo zijn onze locaties huiselijk ingericht om de bewoners een herkenbare omgeving te bieden. Een huiselijke en geborgen ervaring van een warm thuis vormt de kern van kleinschalig wonen bij Dennenhorst. De woonomgeving van onze bewoners moet immers niet alleen aanvoelen als een huis, maar ook als een echt thuis.

Passen deze openstaande vacatures in de zorg binnen Veenendaal helemaal bij jou? Neem dan gerust contact met ons op.

Sollicitatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening