"Ik geniet ervan als de bewoners het naar hun zin hebben."

Ik ben leerling Verzorgende IG BBL leerjaar 1. Ik word begeleid door Joke. De begeleiding vind ik perfect! Als ik met vragen/opdrachten zit, dan maakt Joke tijd voor mij vrij. De dagdienst begint om 7 uur. We drinken dan eerst een kop koffie/thee, en ondertussen hebben we een overdracht. We beginnen de dag met 2 collega’s, we bespreken dan wie welke bewoner gaat wassen en welke bewoner er gedoucht moet worden. Om half 9 hebben we een gezamenlijk ontbijt. We hebben over de dag verdeeld een aantal gezellige momentjes met de bewoners, tijdens de koffie/thee/sapje.

Bertine

Tijdens deze momentjes komen de mooiste en leukste herinneringen naar boven, waar we dan ook allemaal vaak hard om moeten lachen. De bewoners genieten van de zelf uitgekozen menu’s die wij gezamenlijk klaarmaken. Ook proberen we tussendoor wat tijd vrij te maken voor wat activiteiten, zoals sjoelen, kleuren, darten, kegelen, wandelen en puzzelen. Ik geniet ervan als de bewoners het naar hun zin hebben. Mijn dienst is om 3 uur afgelopen en dan komt de avonddienst en die neemt het van ons over.

 

Meer mooie verhalen

Bewoner aan het puzzelen

Hostess

"Mijn dag begint met een blije lach"

Mijn dag begint met een blije lach, door herkenning van de bewoners. We gaan gezellig met zijn allen ontbijten met brood , beschuit of pap. Daarna worden de bewoners naar hun eigen vertrouwde plekje in de woonkamer gebracht.

Lees meer
Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening