Wonen met zorg

Niet meer in staat zijn om
zelfstandig
thuis te blijven wonen,
is iets wat
niemand wil en toch iedereen
kan overkomen.
Wonen met zorg in Veenendaal
is dan een goed alternatief.

Bij Dennenhorst zijn alle locaties huiselijk ingericht.
Hierdoor creëren we een herkenbare en vertrouwde omgeving voor de bewoners.
Daarnaast zult u zich niet snel vervelen dankzij onze dagbesteding!

Recensies DEN

Een aangename woonomgeving

Bij Dennenhorst willen we het onze bewoners zo aangenaam mogelijk maken. Uw wensen en belangen zijn daarbij het uitgangspunt. Veiligheid staat bij ons altijd centraal. Uw persoonlijke wensen zijn altijd bespreekbaar met ons. Zo mag u elke week gezamenlijk het menu bepalen en zorgen wij ervoor dat deze samen met u (indien mogelijk) wordt bereid en geserveerd. De boodschappen worden wekelijks geleverd door de supermarkt waardoor u altijd kunt rekenen op verse producten. Ook aan uiterlijke verzorging is gedacht. Zo kunt u gebruik maken van onze kapper en pedicure. Zij zorgen ervoor dat uw kapsel en voeten er altijd verzorgd uitzien.

Dagbesteding vanaf het begin van de dag

Wanneer u komt wonen bij de Dennenhorst wordt u vanaf het begin van de dag betrokken bij de dagbesteding. Indien mogelijk wordt u actief betrokken bij de alledaagse dingen zoals het voorbereiden van maaltijden, dweilen of planten verzorgen. Maar gezamenlijk rond de tafel zitten voor een kopje koffie of thee en daarbij een gesprek of een spel, behoren ook tot de dagelijkse gang van zaken wanneer u gaat wonen met zorg in Veenendaal. Naast de dagelijkse dingen zijn er ook (groeps)activiteiten beschikbaar zoals:

 • Koken
 • Zingeving
 • Sport en ontspanning
 • Spelletjes
 • Thema activiteiten: dit is seizoensgebonden
 • Zingen
 • Breimiddag
 • Bloemschikken
 • Bakken
 • Fietsen op de duofiets
 • Wandeling
 • Muziek maken
 • Musea bezoeken en kopje koffie drinken

Kleine zorgteams

In de woongroepen werken we met een klein zorgteam van vaste medewerkers die u ondersteunen, verzorgen en gedurende de dag begeleiden. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht om u heen en die vrijwel voortdurend in de groep aanwezig is. Hierdoor zorgen onze medewerkers ervoor dat u een fijne sfeer en het gevoel van rust ervaart.

Iedere bewoner heeft daarnaast een eerste aanspreekpunt in de vorm van een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV). Zij/hij zorgt er onder andere voor dat er met uw persoonlijke wensen zoveel mogelijk rekening wordt gehouden. Deze medewerker is tevens verantwoordelijk voor uw persoonlijke zorgdossier en uw zorg-leefplan. Onze EVV’er evalueert uw zorgdossier met regelmaat of tussentijds wanneer uw zorgbehoefte verandert.

Maak er uw eigen kamer van

Wonen met zorg in Veenendaal moet niet alleen aanvoelen als een huis maar ook als een thuis. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom slaapt u in een éénpersoonskamer die u zelf kunt inrichten. Kies de meubels die u mooi vindt en die bij u passen. Hang foto’s op van dierbaren zodat ze altijd bij u zijn of hang een kunstwerk op die misschien wel emotionele waarde voor u heeft. Waar u ook voor kiest, het zal voelen als een thuis. 

Familie is altijd welkom

We vinden het belangrijk dat familie, vrienden en vrijwilligers zich altijd welkom voelen in onze huizen en proberen hen ook nauw te betrekken bij dagelijkse activiteiten en bij het geven van persoonlijke aandacht. Voor onze cliënten vormen familie en naasten een rustpunt en geborgenheid, voor medewerkers een informatie- en inspiratiebron.

Een gezellige gezamenlijke ruimte

Bij onze locaties is een gezamenlijke huiskamer aanwezig waar bewoners samenkomen voor allerlei activiteiten. Hier ontmoet u de andere bewoners en onderhoudt u sociale contacten. Wanneer u gaat wonen met zorg in Veenendaal bent u dus nooit alleen. Speel spelletjes met elkaar, deel verhalen of praat met elkaar over dagelijkse gebeurtenissen. 

Indicatieve kosten voor wonen met zorg

Samenvattend betaalt u het maandelijkse tarief aan Dennenhorst en de wettelijke eigen bijdrage aan het CAK die verband houdt met de zorgindicatie. Hiermee bent u verzekerd van de allerbeste zorg en services en woont u in een prachtig karakteristiek pand. Hier vindt u bewonersbijdragen.

Contact opnemen

Wilt u wonen met zorg binnen Veenendaal op een plek die toch aanvoelt als een echt thuis en daarnaast genieten van sociale contacten en activiteiten? Dan is Dennenhorst een perfecte woonomgeving voor u. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dennenhorst locatie

We zien altijd ruimte voor verbetering.
Hoe we uit de test komen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Meer over onze zorgverlening